Home | Acties | Overhandiging cheques aan de Goede Doelen

Overhandiging cheques aan de Goede Doelen

Zaterdag 17 juni is het eindresultaat bekend gemaakt van de goede doelen acties van Best Vooruit. Een aantal seizoen geleden is er een initiatief genomen om onder de naam van Ons Beste Doel een drietal organisaties in Best te ondersteunen. Als 1e werd de stichting Speelkr8 ondersteund met een groot aantal dozen speelgoed voor kinderen. Als laatste werden aan De Vlinder en De Sprinkhaan de cheques overhandigd met de opbrengst van de verschillende activiteiten die zijn georganiseerd. Zo is er vorig seizoen een Supa golf toernooi op sportpark de Leemkuilen georganiseerd met aansluitend een veiling onder leiding van Ad van Kollenburg met prachtige gesponsorde artikelen.

Zaterdag werd afgesloten met een wedstrijd van Best Vooruit 1 tegen Legendary PSV. Een affiche waarin voormalige topspelers, zoals Luc Nillis, Gilles de Bilde, André Ooijer en John de Jong hun weg wisten te vinden naar ons sportpark. Na een leuke wedstrijd  waarin de voormalige toppers bij vlagen hun klasse lieten zien werd er bij een 6-2 eindstand voor het einde gefloten  De meest onbelangrijke overwinning van Best Vooruit qua resultaat maar de belangrijkste gezien het Beste Doel waarvoor gespeeld werd. Dat het een breed gedragen evenement was bewees het feit dat er zowel een penaltybokaal werd gehouden voor de jongste jeugd en dat de Old stars van Best Vooruit een voorwedstrijd speelden tegen de Old Stars van PSV. Een mooiere diversiteit in activiteiten is nauwelijks denkbaar.

Na afloop werd door een trotse voorzitter, Jan Pieter Been, de cheques met een waarde € 3.250,- aan De Sprinkhaan en De Vlinder overhandigd. Een prachtig resultaat wat mogelijk is gemaakt door de vele initiatieven en vrijwilligers van Best Vooruit. Komend seizoen zal Best Vooruit zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid verder nemen en onder de vlag van Ons Beste Doel nieuwe goede initiatieven uit Best verder steunen. 

 Kijk, je hebt een doel, goede doelen,
betere doelen en ons beste doel... 

© 2014 - Alle rechten voorbehouden